Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quel ragazzo della curva B

Quel ragazzo della curva B

19/05/2021 | Flixfilm

Quel ragazzo della curva B på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Romano Scandariato
Skuespillere: Nino D'Angelo, Laurentina Guidotti, Benito Artesi
Spilletid: 94 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Neapolitan
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da den ivrige fodboldfan Nino opretter en klub for at støtte hjemmeholdet og sætte en stopper for vold på lægterne, lægger han sig ud med den lokale bandeleder.Se Quel ragazzo della curva B på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Quel ragazzo della curva B havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quel ragazzo della curva B på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Quel ragazzo della curva B ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quel ragazzo della curva B stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quel ragazzo della curva B, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quel ragazzo della curva B er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Quel ragazzo della curva B

  1. Bent Isaksen - kl. 08:58, 20-05-2021:

    Fedt at oversvømme med indiske og italienske film.
    Sådan Netflix, det er præcis det jeg har savnet.

    *host* nar * host * r*ve *

    Dårlig indhold

Skriv kommentar