Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quelqu’un de bien

Quelqu’un de bien

22/01/2022 | Flixfilm

Quelqu’un de bien på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Pierre har desperat brug for en levertransplantation, og hans bror, som han ikke omgås, er hans eneste håb. Men først er der et regnskab, der skal gøres op.

Quelqu’un de bien havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quelqu’un de bien på YouTube.Se Quelqu’un de bien på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Quelqu’un de bien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quelqu’un de bien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quelqu’un de bien, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quelqu’un de bien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar