Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles?

Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles?

13/02/2022 | Flixfilm

Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Yuan Zhang
Skuespillere: Bowen Dong, Yuanyuan Ning, Manyuan Chen
Spilletid: 92 min
Land: China, Italy
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Medarbejderne på en fabrik, der fremstiller campingudstyr, prøver at finde en måde at håndtere deres tyranniske chef på. Men der er kun én person, der kan blødgøre ham.

Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? på YouTube.Se Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Qu’est-ce qui fait courir les crocodiles? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar