Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quicksand

Quicksand

05/04/2019 | Flixfilm

Quicksand på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hanna Ardéhn, Felix Sandman, David Dencik
Spilletid: 49S min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En tragedie på en skole sender chokbølger gennem en velhavende forstad til Stockholm. En teenager, der udadtil ser veltilpasset ud, er anklaget for mord.Se Quicksand på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Quicksand (Størst af alt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quicksand på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Quicksand (Størst af alt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quicksand (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quicksand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quicksand (Størst af alt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar