Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quicksand

Quicksand

05/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Quicksand på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hanna Ardéhn, Felix Sandman, David Dencik, Anna Björk
Spilletid: 45 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: En tragedie på en skole sender chokbølger gennem en velhavende forstad til Stockholm. En teenager, der udadtil ser veltilpasset ud, er anklaget for mord.


Se Quicksand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Quicksand (Størst af alt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quicksand (Størst af alt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Quicksand herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quicksand (Størst af alt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quicksand (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar