Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quien A Hierro Mata

Quien A Hierro Mata

15/01/2020 | Flixfilm

Se Quien A Hierro Mata på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mafiaboss løslades fra fængslet og bliver uden at vide det overladt til en hævngerrig plejer, hvis liv på tragisk vis er blevet påvirket af narkobaronen.


Se Quien A Hierro Mata på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Quien A Hierro Mata (Eye For an Eye) havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quien A Hierro Mata (Eye For an Eye) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Quien A Hierro Mata:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quien A Hierro Mata (Eye For an Eye) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quien A Hierro Mata stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar