Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quien A Hierro Mata

Quien A Hierro Mata

15/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Quien A Hierro Mata på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En mafiaboss løslades fra fængslet og bliver uden at vide det overladt til en hævngerrig plejer, hvis liv på tragisk vis er blevet påvirket af narkobaronen.


Se Quien A Hierro Mata på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Quien A Hierro Mata (Eye For an Eye) havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quien A Hierro Mata (Eye For an Eye) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Quien A Hierro Mata herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quien A Hierro Mata (Eye For an Eye) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quien A Hierro Mata stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar