Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quién te cantará

Quién te cantará

27/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Quién te cantará på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En berømt sanger fra 90'erne får hukommelsestab efter en drukneulykke. Hun hyrer derfor en karaokesanger, der kan imitere hende, så hun kan forberede sit comeback.


Se Quién te cantará på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Quién te cantará (Hvem synger for dig?) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quién te cantará (Hvem synger for dig?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Quién te cantará herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quién te cantará (Hvem synger for dig?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quién te cantará stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar