Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quinceañera

Quinceañera

01/12/2014 | Flixfilm

Quinceañera på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Umiddelbart før den forkælede Magdalenas 15 års fødselsdag styrter hendes ukomplicerede verden i grus, da hun finder ud af, at hun er gravid.

Quinceañera havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quinceañera på YouTube.Se Quinceañera på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Quinceañera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quinceañera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quinceañera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quinceañera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar