Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Quincy

21/09/2018 | Flixfilm

Quincy på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Alan Hicks, Rashida Jones
Skuespillere: Quincy Jones, Rashida Jones, Kareem Abdul-Jabbar
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar fokuserer på musik- og kulturikonet Quincy Jones og giver for første gang et indblik i hans privatliv og historier fra hans enestående karriere.Se Quincy på Netflix
Anmeldelse: Quincy

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Quincy havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quincy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Quincy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quincy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quincy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quincy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar