Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Quincy

21/09/2018 | Flixfilm

Se Quincy på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Alan Hicks, Rashida Jones
Skuespillere: Quincy Jones, Rashida Jones, Kareem Abdul-Jabbar, Clarence Avant
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne dokumentar fokuserer på musik- og kulturikonet Quincy Jones og giver for første gang et indblik i hans privatliv og historier fra hans enestående karriere.


Se Quincy på Netflix

Anmeldelse: Quincy

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkQuincy havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quincy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Quincy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quincy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quincy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar