Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » R.K.Nagar

R.K.Nagar

29/04/2020 | Flixfilm

Se R.K.Nagar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mand fra Chennai kæmper for at få økonomien til at hænge sammen, og det lysner for ham, da han falder for en politikers datter – indtil han involveres i en mordsag.Se R.K.Nagar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


R.K.Nagar havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om R.K.Nagar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til R.K.Nagar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til R.K.Nagar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at R.K.Nagar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar