Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls

03/08/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Et omrejsende skrækshow kommer til byen, og eleverne på Danvilles high school glæder sig til det. Men den skumle showbagmand har en ondsindet plan.


Se R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls herunder:Fra premieredatoen (3. august, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar