Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It

R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It

03/08/2016 | Flixfilm

R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne familievenlige gyserfortælling følger en teenager, der kæmper med at passe ind på sin nye skole og reagerer ved at lave narrestreger med skolens seje børn.

R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It på YouTube.Se R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til R.L. Stine’s The Haunting Hour: Don’t Think About It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar