Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

R

20/12/2013 | Flixfilm

Se R på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Tobias Lindholm, Michael Noer
Skuespillere: Pilou Asbæk, Dulfi Al-Jabouri, Roland Møller, Jacob Gredsted
Spilletid: 99 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Rune afsoner en voldsdom i Horsens Statsfængsel. Hans intention var at holde sig for sig selv og undgå problemer, men fængslet er fyldt med regler og skjulte dagsordener.


Se R på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkR havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om R ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til R herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til R er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at R stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar