Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raat Akeli Hai

Raat Akeli Hai

31/07/2020 | Flixfilm

Se Raat Akeli Hai på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Honey Trehan
Skuespillere: Nawazuddin Siddiqui, Radhika Apte, Aditya Srivastav, Padmavati Rao
Spilletid: 149 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en nygift udlejer bliver myrdet, kompliceres efterforskningen af ofrets hemmelighedsfulde familie og en kejtets betjents egne forvirrende følelser.

Raat Akeli Hai (Night Is Lonely) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Raat Akeli Hai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Raat Akeli Hai (Night Is Lonely) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raat Akeli Hai (Night Is Lonely) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raat Akeli Hai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar