Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rabbids Invasion Special: Mission to Mars

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars

18/02/2022 | Flixfilm

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De kunne have sendt robotter. I stedet sendte de rabbids. Tag med dette umage hold til Mars på en vanvittig mission, hvor intet går som planlagt.

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rabbids Invasion Special: Mission to Mars på YouTube.Se Rabbids Invasion Special: Mission to Mars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rabbids Invasion Special: Mission to Mars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rabbids Invasion Special: Mission to Mars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rabbids Invasion Special: Mission to Mars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rabbids Invasion Special: Mission to Mars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar