Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rabbids Invasion

Rabbids Invasion

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Rabbids Invasion på Netflix

Indspilningsår: 2013–2017
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Damien Laquet, David Gasman, Barbara Scaff, David Coburn
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: Kæmpemæssige, ustyrlige kaniner har invaderet Jorden, hvor de skaber kaos. Men vi må hellere vænne os til dem, for de har ikke tænkt sig at smutte igen!


Se Rabbids Invasion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rabbids Invasion (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rabbids Invasion (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rabbids Invasion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rabbids Invasion er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rabbids Invasion (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar