Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rabbids Invasion

Rabbids Invasion

01/07/2019 | Flixfilm

Rabbids Invasion på Netflix

Produktionsår: 2013–2019
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Damien Laquet, David Gasman, Barbara Scaff
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Kæmpemæssige, ustyrlige kaniner har invaderet Jorden, hvor de skaber kaos. Men vi må hellere vænne os til dem, for de har ikke tænkt sig at smutte igen!

Rabbids Invasion (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rabbids Invasion på YouTube.Se Rabbids Invasion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rabbids Invasion (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rabbids Invasion (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rabbids Invasion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rabbids Invasion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar