Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rabbids Invasion

Rabbids Invasion

01/07/2019 | Flixfilm

Se Rabbids Invasion på Netflix

Indspilningsår: 2013–2019
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Damien Laquet, David Gasman, Barbara Scaff, David Coburn
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Kæmpemæssige, ustyrlige kaniner har invaderet Jorden, hvor de skaber kaos. Men vi må hellere vænne os til dem, for de har ikke tænkt sig at smutte igen!Se Rabbids Invasion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rabbids Invasion (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rabbids Invasion (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rabbids Invasion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rabbids Invasion (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar