Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rabid

15/12/2013 | Flixfilm

Se Rabid på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: David Cronenberg
Skuespillere: Marilyn Chambers, Frank Moore, Joe Silver, Howard Ryshpan
Spilletid: 91 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter en alvorlig motorcykelulykke gennemgår en kvinde en eksperimentel operation, der redder hendes liv. Men bivirkningerne gør hende til et blodtørstigt monster!


Se Rabid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRabid havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rabid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rabid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rabid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rabid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar