Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Race: Bubba Wallace

Race: Bubba Wallace

22/02/2022 | Flixfilm

Race: Bubba Wallace på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Darrell Wallace Jr.
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Denne dokumentarserie følger, hvordan Bubba Wallace, den eneste sorte kører i NASCAR Cup Series, bruger sin position og sit talent til at forandre sporten.

Race: Bubba Wallace (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Race: Bubba Wallace på YouTube.Se Race: Bubba Wallace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Race: Bubba Wallace (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Race: Bubba Wallace (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Race: Bubba Wallace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Race: Bubba Wallace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar