Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Race

01/09/2019 | Flixfilm

Se Race på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Stephen Hopkins
Skuespillere: Stephan James, Jason Sudeikis, Eli Goree, Shanice Banton
Spilletid: 134 min
Land: Canada, Germany, France
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Ved de olympiske lege i Berlin i 1936 ville Hitler demonstere den ariske races overlegenhed, men den sorte amerikaner Jesse Owens beviste, at han tog fejl.

Race havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Race på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Race ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Race stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Race, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar