Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Racket Boys

Racket Boys

16/08/2021 | Flixfilm

Racket Boys på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Sang-kyung, Na-ra Oh, Tang Joon-sang
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Et bybarn flytter på landet, da hans far får et job som træner på en skole, hvor han skal sætte nyt liv i et broget badmintonhold, der er ved at bukke under.

Racket Boys (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Racket Boys på YouTube.Se Racket Boys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Racket Boys (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Racket Boys (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Racket Boys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Racket Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar