Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo

Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo

12/04/2017 | Flixfilm

Se Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Raphael Erichsen
Skuespillere: Júlio Adler, Marcelo Andrade, Ernesto Baldan, Marcos Bocaiuva
Spilletid: 71 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Denne film fortæller om surferen Dadá Figueiredo, hvis stormfulde privatliv ødelagde hans status som trendsættende sportshelt i 70'erne.


Se Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRadical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radical: The Controversial Saga of Dada Figueiredo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar