Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radio Parade of 1935

Radio Parade of 1935

01/08/2021 | Flixfilm

Radio Parade of 1935 på Netflix

Produktionsår: 1934
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Arthur B. Woods
Skuespillere: Will Hay, Helen Chandler, Clifford Mollison
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En radiochef, der står over for at få kritik for sit programvalg, får en ansat til at lave en række spektakulære udsendelser i et forsøg på at vinde lytterne tilbage.

Radio Parade of 1935 havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Radio Parade of 1935 på YouTube.Se Radio Parade of 1935 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Radio Parade of 1935 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio Parade of 1935 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Radio Parade of 1935, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Radio Parade of 1935 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar