Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radio Rebel

Radio Rebel

01/03/2019 | Flixfilm

Radio Rebel på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Peter Howitt
Skuespillere: Debby Ryan, Sarena Parmar, Adam DiMarco, Atticus Mitchell
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da Tara udsender podcasts fra sit soveværelse som DJ Radio Rebel, er hun ikke længere sit normale generte jeg. Men hvor længe kan Tara bevare sin hemmelighed?

Radio Rebel havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Radio Rebel på YouTube.Se Radio Rebel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Radio Rebel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio Rebel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Radio Rebel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Radio Rebel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar