Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radio Rebel

Radio Rebel

01/03/2019 | Flixfilm

Se Radio Rebel på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Peter Howitt
Skuespillere: Debby Ryan, Sarena Parmar, Adam DiMarco, Atticus Mitchell
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da Tara udsender podcasts fra sit soveværelse som DJ Radio Rebel, er hun ikke længere sit normale generte jeg. Men hvor længe kan Tara bevare sin hemmelighed?


Se Radio Rebel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRadio Rebel havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Radio Rebel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Radio Rebel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Radio Rebel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio Rebel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar