Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radio Romance

Radio Romance

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Radio Romance på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yoon Bak, So-Hyun Kim, Hyun Kyung Oh, Doo-Joon Yoon
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Det lykkes for en middelmådig redaktionsassistent på et radioprogram at hyre en kendt skuespiller, der ikke kan sige noget fornuftigt uden et manuskript.


Se Radio Romance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Radio Romance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Radio Romance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Radio Romance herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Radio Romance er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio Romance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar