Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radio Romance

Radio Romance

28/09/2019 | Flixfilm

Se Radio Romance på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yoon Bak, So-Hyun Kim, Hyun Kyung Oh, Doo-Joon Yoon
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Det lykkes for en middelmådig redaktionsassistent på et radioprogram at hyre en kendt skuespiller, der ikke kan sige noget fornuftigt uden et manuskript.


Se Radio Romance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRadio Romance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Radio Romance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Radio Romance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Radio Romance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio Romance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar