Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radio Romance

Radio Romance

28/09/2019 | Flixfilm

Radio Romance på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Doo-Joon Yoon, Kim So-Hyun, Bak Yoon
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Det lykkes for en middelmådig redaktionsassistent på et radioprogram at hyre en kendt skuespiller, der ikke kan sige noget fornuftigt uden et manuskript.

Radio Romance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Radio Romance på YouTube.Se Radio Romance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Radio Romance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio Romance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Radio Romance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Radio Romance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar