Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Radio

24/10/2018 | Flixfilm

Radio på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Michael Tollin
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Ed Harris, Debra Winger
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da en high school-footballtræner bliver venner med en udviklingshæmmet mand, får hans efterfølgende udvikling folk til at tænke anderledes.Se Radio på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Radio havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Radio på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Radio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Radio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Radio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar