Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Radiopetti

Radiopetti

01/01/2017 | Flixfilm

Se Radiopetti på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Hari Viswanath
Skuespillere: Lakshmanan Koratur, Shobana Mohan, Ramanujam Tvv
Spilletid: 82 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En ældre inder med nedsat hørelse holder forbindelse til verden af i går gennem sin elskede rørradio, som han har ejet siden barndommen.


Se Radiopetti på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRadiopetti havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Radiopetti ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Radiopetti herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Radiopetti er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Radiopetti stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar