Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Raees

16/06/2017 | Flixfilm

Se Raees på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Rahul Dholakia
Skuespillere: Raj Arjun, Shubham Chintamani, Shubham Tukaram, Yug
Spilletid: 143 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Drengen Raees er god til at begå sig og bliver Gujarats konge af spritsmugleri i 1980'erne. Han prøver at forene sit kriminelle liv med at hjælpe sit folk.


Se Raees på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raees havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raees ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Raees:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raees er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raees stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar