Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rafael Moneo

Rafael Moneo

29/05/2022 | Flixfilm

Rafael Moneo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette interview med den prisvindende arkitekt fejrer hans karrieres milepæle, hans intellektuelle nysgerrighed og hans kærlighed til undervisning.Se Rafael Moneo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rafael Moneo havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rafael Moneo på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rafael Moneo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rafael Moneo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rafael Moneo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rafael Moneo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar