Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rafinha Bastos: Ultimato

Rafinha Bastos: Ultimato

21/09/2018 | Flixfilm

Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Rudge Campos, Junior Carelli
Skuespillere: Rafinha Bastos
Spilletid: 62 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En dårligt timet vittighed kostede ham næsten alt. Den brasilianske komiker Rafinha Bastos taler om dét, sin skilsmisse, ny kærlighed og meget mere.Se Rafinha Bastos: Ultimato på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rafinha Bastos: Ultimato havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rafinha Bastos: Ultimato på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rafinha Bastos: Ultimato ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rafinha Bastos: Ultimato stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rafinha Bastos: Ultimato, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rafinha Bastos: Ultimato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar