Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rafinha Bastos: Ultimato

Rafinha Bastos: Ultimato

21/09/2018 | Flixfilm

Se Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Rudge Campos, Junior Carelli
Skuespillere: Rafinha Bastos
Spilletid: 62 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En dårligt timet vittighed kostede ham næsten alt. Den brasilianske komiker Rafinha Bastos taler om dét, sin skilsmisse, ny kærlighed og meget mere.


Se Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRafinha Bastos: Ultimato havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rafinha Bastos: Ultimato ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rafinha Bastos: Ultimato herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rafinha Bastos: Ultimato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rafinha Bastos: Ultimato stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar