Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rafinha Bastos: Ultimato

Rafinha Bastos: Ultimato

21/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Rudge Campos, Junior Carelli
Skuespillere: Rafinha Bastos
Spilletid: 62 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En dårligt timet vittighed kostede ham næsten alt. Den brasilianske komiker Rafinha Bastos taler om dét, sin skilsmisse, ny kærlighed og meget mere.


Se Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rafinha Bastos: Ultimato havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rafinha Bastos: Ultimato ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rafinha Bastos: Ultimato herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rafinha Bastos: Ultimato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rafinha Bastos: Ultimato stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar