Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rafinha Bastos: Ultimato

Rafinha Bastos: Ultimato

21/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Rudge Campos, Junior Carelli
Skuespillere: Rafinha Bastos
Spilletid: 62 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En dårligt timet vittighed kostede ham næsten alt. Den brasilianske komiker Rafinha Bastos taler om dét, sin skilsmisse, ny kærlighed og meget mere.


Se Rafinha Bastos: Ultimato på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rafinha Bastos: Ultimato havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rafinha Bastos: Ultimato ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rafinha Bastos: Ultimato herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rafinha Bastos: Ultimato er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rafinha Bastos: Ultimato stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore