Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rage and Honor II: Hostile Takeover

Rage and Honor II: Hostile Takeover

15/08/2014 | Flixfilm

Se Rage and Honor II: Hostile Takeover på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I Jakarta skal den grønne CIA-agent Kris Fairfield og hendes australske makker Preston Michaels stoppe en korrupt bankmand for enhver pris.


Se Rage and Honor II: Hostile Takeover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRage and Honor II: Hostile Takeover havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rage and Honor II: Hostile Takeover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rage and Honor II: Hostile Takeover herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rage and Honor II: Hostile Takeover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rage and Honor II: Hostile Takeover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar