Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rage and Honor II: Hostile Takeover

Rage and Honor II: Hostile Takeover

15/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Rage and Honor II: Hostile Takeover på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I Jakarta skal den grønne CIA-agent Kris Fairfield og hendes australske makker Preston Michaels stoppe en korrupt bankmand for enhver pris.


Se Rage and Honor II: Hostile Takeover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rage and Honor II: Hostile Takeover havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rage and Honor II: Hostile Takeover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rage and Honor II: Hostile Takeover herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rage and Honor II: Hostile Takeover er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rage and Honor II: Hostile Takeover stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar