Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rage and Honor II: Hostile Takeover

Rage and Honor II: Hostile Takeover

15/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Rage and Honor II: Hostile Takeover på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I Jakarta skal den grønne CIA-agent Kris Fairfield og hendes australske makker Preston Michaels stoppe en korrupt bankmand for enhver pris.


Se Rage and Honor II: Hostile Takeover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rage and Honor II: Hostile Takeover havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rage and Honor II: Hostile Takeover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rage and Honor II: Hostile Takeover herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rage and Honor II: Hostile Takeover er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rage and Honor II: Hostile Takeover stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar