Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rage

15/04/2016 | Flixfilm

Se Rage på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Paco Cabezas
Skuespillere: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady
Spilletid: 92 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Da hans datter bortføres, indkalder en respektabel forretningsmand med en voldelig fortid sit gamle slæng for at finde hende – med alle midler.


Se Rage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRage havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar