Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ragnarok

27/05/2021 | Flixfilm

Se Ragnarok på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas
Spilletid: 45 min
Land: Norway, Denmark
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I en norsk by, der er truet af forurening og smeltende gletsjere, føles verdens undergang alt for nærværende. Der skal en legende til at bekæmpe gammel ondskab.

Ragnarok (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ragnarok på NetflixAnmeldelse: Ragnarok - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ragnarok (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ragnarok (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ragnarok, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ragnarok er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.4 kommentarer til Ragnarok

 1. Turid - kl. 23:17, 02-02-2020:

  Gleder mig til 2.seson!

 2. Eva møller - kl. 18:41, 05-02-2020:

  Lige fra første afsnit var jeg fanget og den blev mere og mere spændende jo længere jeg kom nu glæder jeg mig helt vild til sæson 2

 3. Loa - kl. 13:02, 07-02-2020:

  Det her en helt fantastisk serie vil bare så gerne se mere!🙏🏻 Den har både action mystik og en handling som giver rigtig god mening!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 4. emanuel - kl. 20:30, 21-02-2020:

  hvornår kommer sæson 2 glæder mig

  Skriv kommentar