Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Ragnarok’ sæson 2 har premiere i næste måned

‘Ragnarok’ sæson 2 har premiere i næste måned

21/04/2021 | Flixfilm

RAGNAROKS2 FirstLook 04by ChristianGeisnaesI dag kan Netflix offentliggøre de første billeder fra anden sæson af den anerkendte serie ‘Ragnarok’, der får premiere globalt på Netflix den 27. maj 2021.

Danske Adam Price (‘Borgen’, ‘Herrens Veje’) har skabt, skrevet og produceret ‘Ragnarok’, der er et coming of age-drama inspireret af den nordiske mytologi – nu med nye og overraskende vinkler.

Anden sæson starter dér, hvor første sæson slap: Hvad gør du, når du som en 17-årig gymnasieelev finder ud af, at du er oppe imod en ældgammel og meget magtfuld fjende, der holder en hel by – måske endda et helt land – i et jerngreb?

Magne må acceptere, at nu, hvor han er klar til kamp, er hans fjender for mange og for stærke. Er der andre, der – ligesom ham selv – har overnaturlige kræfter? Vil han være i stand til at finde frem til disse mennesker i tide? Og hvad sker der, når det viser sig, at hans lillebror, Laurits, også er ret usædvanlig, men at han ser verden helt anderledes end Magne?

I anden sæson af ‘Ragnarok’ bliver konflikten hårdere, ondskaben mere fokuseret, og valgene endnu mere desperate. Midt i alt dette står Magne overfor det afgørende spørgsmål: Hvor langt er du villig til at gå for at redde din familie?

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Artiklen fortsætter under annoncen

De medvirkende i ‘Ragnarok’ er David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson. Nye navne på rollelisten tæller Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) og Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

ørste sæson er blevet anmeldt af Michael Larsen fra Flixfilm, og han skrev følgende;

“Den store seriesatsning ‘Ragnarok’ er ubalanceret i sit prisværdige forsøg på at knytte socialrealisme og klimakrise sammen med den nordiske mytologi. Det er parring der aldrig rigtigt fungerer trods de spændende idéer og veloplagt skuespil.”

Læs hele den 3-stjernet anmeldelse her: Anmeldelse: ‘Ragnarok’ – sæson 1.

Se ‘Ragnarok‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan streames fra den 27. maj.

image003Foto: Christian Geisnaes.

RAGNAROKS2 FirstLook 02 by FranciscoMunozFoto: Francisco Munoz.

RAGNAROKS2 FirstLook 05 by ChristianGeisnaesFoto: Christian Geisnaes.

RAGNAROKS2 FirstLook 04by ChristianGeisnaesFoto: Christian Geisnaes.

image006Foto: Christian Geisnaes.

image004Foto: Francisco Munoz.
Skriv kommentar