Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

16/09/2016 | Flixfilm

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Jeremy Coon, Tim Skousen
Skuespillere: Chris Strompolos, Eric Zala, Jayson Lamb
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Tre barndomsvenner forsøger at færdiggøre det projekt, de har arbejdet på i mere end 30 år: Genskabelsen af "Jagten på den forsvundne skat" scene for scene.

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made på YouTube.Se Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar