Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made

16/09/2016 | Flixfilm

Se Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Jeremy Coon, Tim Skousen
Skuespillere: Chris Strompolos, Eric Zala, Jayson Lamb, Angela Rodriguez
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Tre barndomsvenner forsøger at færdiggøre det projekt, de har arbejdet på i mere end 30 år: Genskabelsen af "Jagten på den forsvundne skat" scene for scene.


Se Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRaiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar