Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rain Fall

Rain Fall

15/11/2016 | Flixfilm

Se Rain Fall på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Max Mannix
Skuespillere: Kippei Shîna, Gary Oldman, Kyoko Hasegawa, Misa Shimizu
Spilletid: 111 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Da den CIA-ansatte lejemorder John Rain får til opgave at dræbe en japansk embedsmands datter, beslutter han sig for at beskytte pigen i stedet.


Se Rain Fall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRain Fall havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rain Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rain Fall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rain Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rain Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar