Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rainbow Time

Rainbow Time

01/12/2016 | Flixfilm

Se Rainbow Time på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Linas Phillips
Skuespillere: Linas Phillips, Melanie Lynskey, Timm Sharp, Davie-Blue
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En udviklingshæmmet mand, der er besat af Fonzie, skydevåben og alt, hvad der er frækt, bliver en udfordring for sin arrogante bror, da han flytter ind hos ham.


Se Rainbow Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRainbow Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rainbow Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rainbow Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rainbow Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rainbow Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar