Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rainbow Time

Rainbow Time

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Rainbow Time på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Linas Phillips
Skuespillere: Linas Phillips, Melanie Lynskey, Timm Sharp, Davie-Blue
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En udviklingshæmmet mand, der er besat af Fonzie, skydevåben og alt, hvad der er frækt, bliver en udfordring for sin arrogante bror, da han flytter ind hos ham.


Se Rainbow Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rainbow Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rainbow Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rainbow Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rainbow Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rainbow Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar