Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising Dion

Raising Dion

01/02/2022 | Flixfilm

Raising Dion på Netflix

Produktionsår: 2019–2022
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Jason Ritter
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.Se Raising Dion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Raising Dion (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Raising Dion på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Raising Dion (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising Dion (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Raising Dion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raising Dion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar