Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising Dion

Raising Dion

04/10/2019 | Flixfilm

Se Raising Dion på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Ritter, Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Sammi Haney
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.Se Raising Dion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raising Dion (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raising Dion (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raising Dion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising Dion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar