Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising Dion

Raising Dion

04/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Raising Dion på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Ritter, Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Sammi Haney
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.


Se Raising Dion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raising Dion (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raising Dion (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Raising Dion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raising Dion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising Dion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar