Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising Helen

Raising Helen

01/08/2014 | Flixfilm

Se Raising Helen på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Garry Marshall
Skuespillere: Kate Hudson, John Corbett, Joan Cusack, Hayden Panettiere
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Netop som en ambitiøs assistent i et modelbureau står foran en forfremmelse, udnævnes hun til eneværge for sin afdøde søsters tre børn.

Raising Helen havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Raising Helen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Raising Helen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising Helen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Raising Helen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raising Helen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar