Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising Helen

Raising Helen

01/08/2014 | Flixfilm

Se Raising Helen på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Garry Marshall
Skuespillere: Kate Hudson, John Corbett, Joan Cusack, Hayden Panettiere
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Netop som en ambitiøs assistent i et modelbureau står foran en forfremmelse, udnævnes hun til eneværge for sin afdøde søsters tre børn.


Se Raising Helen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRaising Helen havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raising Helen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Raising Helen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raising Helen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising Helen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar