Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising the Bar

Raising the Bar

15/09/2017 | Flixfilm

Se Raising the Bar på Netflix

Indspilningsår: 2008–2009
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark-Paul Gosselaar, Gloria Reuben, Currie Graham, Melissa Sagemiller
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En teenager, der opgav sin plads på et amerikansk elitehold i gymnastik, da hendes familie flyttede til Australien, deltager i en konkurrence for at hjælpe en ny ven.


Se Raising the Bar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRaising the Bar havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raising the Bar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Raising the Bar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raising the Bar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising the Bar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar