Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raising the Bar

Raising the Bar

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Raising the Bar på Netflix

Indspilningsår: 2008–2009
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark-Paul Gosselaar, Gloria Reuben, Currie Graham, Melissa Sagemiller
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: En teenager, der opgav sin plads på et amerikansk elitehold i gymnastik, da hendes familie flyttede til Australien, deltager i en konkurrence for at hjælpe en ny ven.


Se Raising the Bar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raising the Bar havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raising the Bar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Raising the Bar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raising the Bar er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raising the Bar stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar