Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rajma Chawal

Rajma Chawal

30/11/2018 | Flixfilm

Se Rajma Chawal på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Leena Yadav
Skuespillere: Amyra Dastur, Aparshakti Khurana, Rishi Kapoor, Mukesh Chhabra
Spilletid: 117 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En far, der er nybegynder på internettet, antager en onlinepersonlighed som en ung kvinde for at komme i kontakt med sin millennial-søn.


Se Rajma Chawal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRajma Chawal havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rajma Chawal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rajma Chawal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rajma Chawal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rajma Chawal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar