Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rajma Chawal

Rajma Chawal

30/11/2018 | Flixfilm

Se Rajma Chawal på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Leena Yadav
Skuespillere: Amyra Dastur, Rishi Kapoor, Mukesh Chhabra, Sheeba Chaddha
Spilletid: 117 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En far, der er nybegynder på internettet, antager en onlinepersonlighed som en ung kvinde for at komme i kontakt med sin millennial-søn.

Rajma Chawal havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rajma Chawal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rajma Chawal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rajma Chawal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rajma Chawal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rajma Chawal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar