Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rallybrudar

Rallybrudar

01/07/2020 | Flixfilm

Se Rallybrudar på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Lena Koppel
Skuespillere: Eva Röse, Marie Robertson, Janne Carlsson, Björn Bengtsson
Spilletid: 99 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, French
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: I 1960'ernes Sverige udfordrer to kvindelige dyrlægeassistenter de stive kønsroller, når de med deres interesse for bilræs træder ind på den mandsdominerede rallyscene.


Se Rallybrudar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rallybrudar havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rallybrudar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rallybrudar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rallybrudar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rallybrudar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar