Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ralphie May: Unruly

Ralphie May: Unruly

27/02/2015 | Flixfilm

Ralphie May: Unruly på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: John Asher
Skuespillere: Ralphie May
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Komikeren Ralphie May fortæller bramfrit et meget højlydt publikum om sine holdninger i sin første originale comedy-special fra Netflix.

Ralphie May: Unruly havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ralphie May: Unruly på YouTube.Se Ralphie May: Unruly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ralphie May: Unruly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ralphie May: Unruly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ralphie May: Unruly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ralphie May: Unruly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar