Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ram Dass, Going Home

Ram Dass, Going Home

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Ram Dass, Going Home på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Derek Peck
Skuespillere: N/A
Spilletid: 31 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Fra sit hjem på Maui reflekterer den banebrydende forsker, forfatter og spirituelle vejleder Ram Dass over kærligheden, livet og døden, mens hans liv lakker mod enden.


Se Ram Dass, Going Home på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ram Dass, Going Home havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ram Dass, Going Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ram Dass, Going Home herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ram Dass, Going Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ram Dass, Going Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar