Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raman Raghav 2.0

Raman Raghav 2.0

16/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Raman Raghav 2.0 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Anurag Kashyap
Skuespillere: Nawazuddin Siddiqui, Vicky Kaushal, Sobhita Dhulipala, Mukesh Chhabra
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En korrupt betjent og en seriemorder, der er besat af en psykopat fra 60'erne, bliver fanget i et grusomt kattens leg med musen-spil i denne indiske thriller.


Se Raman Raghav 2.0 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raman Raghav 2.0 havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raman Raghav 2.0 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Raman Raghav 2.0 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raman Raghav 2.0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raman Raghav 2.0 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar