Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raman Raghav 2.0

Raman Raghav 2.0

20/11/2020 | Flixfilm

Raman Raghav 2.0 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En korrupt betjent og en seriemorder, der er besat af en psykopat fra 60'erne, bliver fanget i et grusomt kattens leg med musen-spil i denne indiske thriller.

Raman Raghav 2.0 havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Raman Raghav 2.0 på YouTube.Se Raman Raghav 2.0 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Raman Raghav 2.0 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raman Raghav 2.0 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Raman Raghav 2.0, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raman Raghav 2.0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar