Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raman Raghav 2.0

Raman Raghav 2.0

20/11/2020 | Flixfilm

Se Raman Raghav 2.0 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En korrupt betjent og en seriemorder, der er besat af en psykopat fra 60'erne, bliver fanget i et grusomt kattens leg med musen-spil i denne indiske thriller.Se Raman Raghav 2.0 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raman Raghav 2.0 havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raman Raghav 2.0 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Raman Raghav 2.0:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raman Raghav 2.0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raman Raghav 2.0 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar