Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rambo: First Blood Part II

Rambo: First Blood Part II

01/10/2021 | Flixfilm

Rambo: First Blood Part II på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: George P. Cosmatos
Skuespillere: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier
Spilletid: 96 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Vietnamese, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Rambo er blevet løsladt fra fængsel for at hjælpe myndighederne med at finde krigsfanger i Vietnam, men rekognosceringsturen bliver til en redningsmission.

Rambo: First Blood Part II havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rambo: First Blood Part II på YouTube.Se Rambo: First Blood Part II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rambo: First Blood Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rambo: First Blood Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rambo: First Blood Part II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rambo: First Blood Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar