Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rambo: First Blood Part II

Rambo: First Blood Part II

05/07/2018 | Flixfilm

Se Rambo: First Blood Part II på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: George P. Cosmatos
Skuespillere: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier, Steven Berkoff
Spilletid: 96 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Vietnamese, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Rambo er blevet løsladt fra fængsel for at hjælpe myndighederne med at finde krigsfanger i Vietnam, men rekognosceringsturen bliver til en redningsmission.


Se Rambo: First Blood Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRambo: First Blood Part II havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rambo: First Blood Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rambo: First Blood Part II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rambo: First Blood Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rambo: First Blood Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar