Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rambo III

Rambo III

01/04/2021 | Flixfilm

Se Rambo III på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Peter MacDonald
Skuespillere: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge, Kurtwood Smith
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Rambo nægter, da hans ven oberst Trautman beder ham om hjælp til vigtig opgave. Men da Trautman tages til fange, tager Rambo alene ud på en redningsaktion.

Rambo III havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rambo III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rambo III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rambo III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rambo III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rambo III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar