Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ramona and Beezus

Ramona and Beezus

13/07/2016 | Flixfilm

Se Ramona and Beezus på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Elizabeth Allen Rosenbaum
Skuespillere: Joey King, Selena Gomez, John Corbett, Bridget Moynahan
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Ramonas vilde fantasi fører til endnu et eventyr, og hun springer ud i det med masser af energi – samt sin tilbøjelighed til uheld.


Se Ramona and Beezus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRamona and Beezus havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ramona and Beezus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ramona and Beezus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ramona and Beezus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ramona and Beezus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar