Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rampage

06/02/2019 | Flixfilm

Se Rampage på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Brad Peyton
Skuespillere: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jeffrey Dean Morgan
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da et underligt kemikalie muterer tre dyr til overdimensionerede og aggressive bæster, er det op til en primatolog at finde en modgift, før de ødelægger byen.

Rampage havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rampage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rampage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rampage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rampage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rampage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar