Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Random Hearts

Random Hearts

02/07/2020 | Flixfilm

Se Random Hearts på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Harrison Ford, Kristin Scott Thomas, Charles S. Dutton, Bonnie Hunt
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Dutch og Kays ægtefæller dør i et flystyrt. Dutch leder efter svar, og han opdager, at hans kone og Kays mand havde mere til fælles end bare flystyrtet.


Se Random Hearts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Random Hearts havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Random Hearts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Random Hearts:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Random Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Random Hearts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar