Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Random Hearts

Random Hearts

02/09/2023 | Flixfilm

Random Hearts på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Sydney Pollack
Skuespillere: Harrison Ford, Kristin Scott Thomas, Charles S. Dutton
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Dutch og Kays ægtefæller dør i et flystyrt. Dutch leder efter svar, og han opdager, at hans kone og Kays mand havde mere til fælles end bare flystyrtet.Se Random Hearts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Random Hearts havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Random Hearts på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Random Hearts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Random Hearts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Random Hearts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Random Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar