Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Randonneurs

Randonneurs

08/03/2022 | Flixfilm

Randonneurs på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktion: Philippe Harel
Skuespillere: Karin Viard, Géraldine Pailhas, Benoît Poelvoorde
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Mens de er på en guidet vandretur på en berømt bjergrute, finder fire venner med romantiske forviklinger sig selv på helt uventede måder.

Randonneurs havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Randonneurs på YouTube.Se Randonneurs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Randonneurs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Randonneurs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Randonneurs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Randonneurs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar