Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rango

01/03/2021 | Flixfilm

Se Rango på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Western
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Ned Beatty
Spilletid: 107 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: På engelsk lægger Johnny Depp stemme til det eventyrlystne dyr, der tager ud for at lære mere om sig selv, i denne sjove tegnefilm. Der er også dansk tale.

Rango havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rango på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rango ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rango stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rango, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rango er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar